Post by ehdaromuti on Feb 4, 2022 20:26:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Ne želi delovati vsakič, ko vstopim v igro, zapusti se sam in to vedno stori, ko pridem v igro. Če lahko to popraviš, bom tvojo igro ocenil s 5 zvezdicami
Supr igrica.
Sploh ne deluje. Morda obstajajo popravki skupnosti, vendar od razvijalcev ni ničesar. Ne kupujte te igre. Ne obremenjujte se z novimi dokončnimi izdajami, gre za isto podjetje.
Zlo dobr pa ce zbrišeš lahko zastonj spet naložiš
Že desetletje je minilo od izida igre Grand Theft Auto III, v kateri smo se postavili ... kot je bil na primer zelo uspešni GTA: Vice City,
cilj v tej igri je smeti .... misijo moraš začeti znova vsakič, ko umreš. To pomeni, da vozite po zemljevidu. dvakrat premislite.
Nazaj v 80. samo premagaj zgodbo, v vodi ni hroščev, pri misijah si prepočasen in moraš leteti z letalom na filmski 🎥 gledališki misiji tako srečen, da sem moral premagati na telefonu kakšno igro in tudi glasba
To je že drugič, da sem igral igro in edina stvar, ki mi omogočajo kontrole, je nadzor, kam teče Tommy, druge kontrole so izginile. razočaranje ...
Deluje dobro.. tudi na mojem Samsung a50.
Večina izvirnih pesmi je prisotnih, razen morda 7 ali več na vseh postajah skupaj. Vožnja in usmerjanje sta nekoliko težavna brez dejanskega preklopa na krmilniku, vendar po vadbi ni tako slabo. Glede na to, kar sem videl na spletu, je to način, kako igrati igro, razen če lahko dobite originalno kopijo PS2.
Igra/zgodba je dobra. Kontrole so šokantne. Avtomobili zavijejo v desno, zaradi česar je igra skoraj nemogoča, streljanje pa je najmanj frustrirajuće
res slabo, igra teče gladko na začetku, potem pa so napake v misiji, vem, da tega ne bodo popravili, ampak če berete ta komentar, ne kupujte te igre, morda boste končali kot jaz. Misija, v kateri se zataknem, je reklamna turneja, skupino sem odpeljal do varnostne točke, vendar misije še vedno ne uspe, in potem, ko mi ni uspelo, se zvok še vedno nadaljuje, še vedno lahko slišim glas skupine
Klasična izkušnja GTA, ki se je spomnite. Na upravljanje na dotik se je treba malo navaditi, zato priporočam uporabo krmilnika. Presenetilo me je, koliko igre je bilo preneseno na mobilne naprave. Malo razočaran, da goljufije niso ravno podprte ...
Vsakič, ko poskušam zagnati zgodbo, prikaže lokacijo in se nato takoj zruši. Prosim, popravite to.
V igri, ki sem jo igral 1 mesec, je napaka, vendar se od treh dni igra ne odpre, če kliknem na igro, se prikaže napaka Poročilo, o kateri sem poročal, vendar se nič ne zgodi, prosim, popravite, da je najboljša igra
Grand Theft Auto: Vice City - Andrej Mernik's Homepage
Rockstar Games Grand Theft Auto: Vice City (PC) | mimovrste=)
Čudovita igra vrača stare spomine.... Potrebuje boljši nadzor tudi za igralno ploščo.
Všeč mi je bila ta igra, vendar imam težavo, ali lahko narediš igro kot prvič, ker ima moj sin od gležnja to igro, ko je bil star 2 leti, zdaj pa je star 8 let in igra sem boljša kot zdaj
Za tiste, ki se soočajo s težavami s kontrolami, nisem opazil nobene težave, v mojem primeru sem opravil zgodbe (trikrat) brez težav. Najboljši del je uspel dokončati tudi demolition man 😋
Najboljši GTA vseh časov. Nekatere funkcije in kontrole so ostale iz številnih izdaj konzole. Miami iz osemdesetih je še vedno lep z nadgrajenim grafičnim motorjem.
Grand Theft Auto: Vice City Arkade qyyk
Kupil sem to igro, ko pa je moj stari telefon izpadel, sem jo poskušal namestiti ne na novo pod istim računom, piše, da moram ponovno plačati. Toda vse ostalo v tej igri je hudobno
Odlično pristanišče. Grafika sicer ni previsoka, a ni grozna in se je navadiš. Kontrole so sprva zapletene, a sčasoma postanejo enostavne. Ne poslušajte ljudi, ki pravijo, da je ni mogoče igrati itd. To je zabavna nostalgična vožnja in je dobra igra, če je še nikoli niste igrali kot jaz. Čudovit zvočni posnetek iz 80-ih! Odlična poraba 5 $.
Igranje in nadzor sta dobra, a ko gre za streljanje Idk, zakaj je sistem ciljanja zanič v tej igri, ki jo je treba izboljšati, ne kupujte te igre, kupite GTA San Andreas verjemite mi, da je vredno
Ja, in vsem, ki vidijo te ocene, moram povedati, da sem že za petek imel dobrih 34 ur veselja in tako še vedno ne približno ½ poti skozi in takoj, ko jo razbijem, bom iskal, katera igra GTA neverjetna serija! Imel sem na PS2, ko je bil izdan prvič (v mojih 20-ih, zdaj 46 lol), ne morem priporočiti nič več kot to. Vredno VSAKEGA penija, hvala in le tako naprej.
Debelo Grand Theft Auto Vice City T Shirt GTA IGRA Majica za Moške Custom Print Kratka Sleeved Čistega Bombaža Posadke Vratu T-Majice · Velikost: S,M,L,XL,XXL/
Grand Theft Auto: Vice City እንቅስቃሴ ያለባቸው grlg
Popraviti je treba napako na čolnu stunt note 20 ultra 5g čoln je prepočasen
Imam težavo, kjer se misija ni pojavila v vincetti dvorcu in sem obtičal, da ne morem napredovati glavne zgodbe, prosim, popravite, mi plačamo za to
Za odprtokodne video igre glejte Seznam odprtokodnih video iger. ... Grand Theft Auto: Vice City, 2002, 2020, Akcijska pustolovščina
To je bil odličen čas, retro in me je spomnil na moje dobre stare PS2 dni. Dokler nisem dokončal Pole Position. Zdaj se je tako hudo pokvarilo, da je izbrisalo zgradbo, po zraku so se vozili samo policaji in motorji, zdaj pa se sila zapre po nekaj sekundah. Dokončan sem 75 %, tako da ponastavitev res ni odlična možnost, saj ni uradnega shranjevanja igre v oblaku ali izvoznega tipa.
zelo užaljen po plačilu! nekaj časa dobro delal. prešel na pol poti in vsi gumbi so šli na sredino zaslona. odločila, da ga ponovno namestim in zdaj je vse izbrisano in je treba začeti znova!!
II▻GTA Grand Theft Auto - Vice City (2x PC CD ROM) Kultna igra iz serije GTA: Grand Theft Auto - Vice City.
Scary Stranger 3D 模擬 ztjk
Ponovni zagon Androida obuja spomine na preteklost, tiste preprostejše čase, ko je bila vaša edina skrb poskušati preseči misijo RC-helikopter-bomb. Grafika je izboljšana, kontrole so nekoliko izbirčne za začetnike in splošna izkušnja je izjemno zadovoljiva, s klasično zgodbo in melodijami v radiu.
Ne dovoli mi, da grem naprej po pridobitvi dvorca, kot da ni več misij, ki sem jih opravil, kupil podjetja, vendar mi ne daje več misij?
Grand Theft Auto: Vice City Arkada kin
Neverjetna igra je včasih vožnja malce čudna, a navsezadnje je igra dobra 👍
Grand Theft Auto: Vice City እንቅስቃሴ ያለባቸው grlg
Grand Theft Auto: Vice City Arkada kin
Sploh se ne zažene, dvakrat sem ga naložil in še vedno ista neumnost. NE ZAPRAVITE DENARJA!
Top 10 rockstar iger - studio, ki nam je dal gta - Igre - 2021 - Hi ...