Post by ehdaromuti on Feb 4, 2022 20:29:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų daug aukso ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
KawaiiWorld Arked pwpm
Negaliu žaisti. Jis sustoja ir jame buvo tiek daug skelbimų. Ištaisykite šiuos. Aš noriu tai žaisti, mano draugai tai gerai žaidžia, jiems pavydu, todėl skyriau tik dvi žvaigždutes.
Taip gerai, kad man tai patinka, šio žaidimo grožis yra tas, kad aš išjungiu wifi, kad išvengčiau papildymų, ir beveik viskas čia yra taip miela
Žaidimas yra geras, jame tiesiog per daug skelbimų ir jis šiek tiek vėluoja, tikiuosi, kad tai ištaisysite
KawaiiWorld आर्केड गेम xgfd
Na, man patinka šis žaidimas, nes jis panašus į „Minecraft“, bet priežastis, kodėl šiam žaidimui skyriau 3 žvaigždutes, yra dėl tokių reklamų, kaip PER DAUG REKLAMŲ, tai iš esmės sugadina mano žaidimą. O kam pasaulyje žmonėms reikalingos KOMERCINĖS PERTRAUKOS? bet man vis tiek patinka tęsti šį žaidimą. Ačiū ~
Nepatinka vyras
Mačiau kometą apie daug blogų dalykų šiame žaidime ir žmogus, kuris pasakė, kad tai neteisinga, jis nepasirodo, kas 5 minutes prideda žmogų, kuris pasakė, kad viskas dėl to, kad taip atsitiko tau, nereiškia, kad taip nutiks visiems mus
ŠIS ŽAIDIMAS TIESIOG SUSTOJA! Labai noriu žaisti šį žaidimą, nes jis toks priklausomas, bet kiekvieną kartą, kai jį atidarau, jis SUSTABA. Nors jai reikia tokių kaimiečių kaip minecraft. Be to, jame yra juodos sienos klaidų, ištaisykite jas, o kitaip jis tiesiog tobulas. Jei tai pataisysite, duosiu 5 žvaigždutes, aš tikrai noriu tai žaisti🙏🏻
šis žaidimas yra įdomus ir geras, bet leiskite mums turėti skinus arba mes gaminame pasirinktinius skinus, bet jei norite pasirinkti tinkintus skinus, pirmiausia nuskaitykite, jei jis tinkamas, ar ne, ir sumažinkite skelbimų skaičių! ačiū, jei tai padarėte! <3
Veikia gerai. Ypač patinka paprasti kubo dizainai!!! Myliu!!! Tikrai rekomenduoju visoms kitoms moterims/merginoms!
Man patinka šis žaidimas, jis labai smagus, bet 3 žvaigždutes skyriau todėl, kad pirmą kartą norėjau žaisti planšetiniame kompiuteryje ir jame buvo parašyta leisti kawaii pasauliui pasiekti nuotraukų failus ir visa tai, ar ne? Na, aš paspaudžiau „taip“ ir padariau savo namų pasaulį ir viską, ką darote, kai įdiegiate žaidimus? Taip, tada įsijungiau į savo telefoną ir jį įdiegiau. Jis pasakė tą patį „leisti kawaii craft pasiekti blabla“ ir galvojau, kas nutiktų, jei jūs spausk ne tai mane išvarė!!!!😡
Kai išsinuomojau, kad galėčiau leisti nuotraukas ir vaizdo įrašus, jis akimirksniu atsijungė ir negalėjau vėl prisijungti
Šis žaidimas yra toks šaunus, bet dabar kiekvieną kartą, kai jį atidarau, jis virsta juodu ekranu ir mane išmuša
Manau, kad žaidime buvo tiek daug skelbimų, nes žaidime tikrai taip sunku gauti visą tekstūrą, o ypač labai gerai, nustatymas tikrai toks tamsus, bet viskas gerai, todėl nesiskųsiu tuo, kas tai yra.
Skelbimai labai erzina, ar galite tai pataisyti IR PRIVERTI MANE MANĘS, KAD JŪSŲ KOPIJAVIMAS ♡ty
Kai kurie daiktai yra šiek tiek nuobodūs, nes jie yra tik mėlynai raudonai violetiniai, o kiti baldai šiek tiek atsilieka. O lova visada vienodo dizaino. Taigi pridėkite daugiau lovų ir naujų baldų kėdėms, virtuvei ir kambariui. Negaliu gaminti ar gaminti, todėl vertinu 2 žvaigždutėmis.
Kai pasirodo skelbimas, aš grįžtu ir grįžtu prie žaidimo, kai jį paspaudžiu, tai iš tikrųjų manęs nesiunčia atgal, todėl visas žaidimas sustingsta, bet tai labai miela, man patinka, kaip viskas rožinė padeda Atsiprašome, kad tiek daug rašoma 🥲 myliu šį žaidimą 😌 taip smagu
KawaiiWorld Arcade edj
Daug skelbimų, bet ką aš galiu pasakyti, kad tai nemokamas žaidimas. Nuostabus žaidimas, aš jį myliu. Norėčiau, kad būtų daugiau gyvūnų, bet tai gerai, kad būtų puikus žaidimas!
Man labai patinka šis žaidimas, man nėra daug skelbimų, o aš labai mylėjau savo personažą, kuriuo buvau apsirengęs, aš tiesiog labai myliu dėvėtus PJ (ne realiame gyvenime), bet manau, kad būtų geriau, jei pridėtumėte keletas pastelinių spalvų, kad būtų gražu.. Ačiū
Turint omenyje sukurti tiek daug spalvotų lovų, bet, kawii pasaulyje nėra spalvingos lovos, durų ☹️👎 todėl duosiu tik tris ⭐ žvaigždutes, bet kawii pasaulis yra gražus žaidimas
man tai nepatinka, aš statau dvarą ir tiesiog sakoma, kad pasaulis negali išgelbėti, o mano dvaro nebėra, todėl aš sukūriau kitą pasaulį, bet sakoma, kad tu negali sukurti pasaulio. kad ughh😒 duosiu 1/5🙄
Vertinu viena žvaigždute, nes (1 yra daug skelbimų (2 labai vėluoja (3 ir paskutinis, net neįvardinti savęs, pataisykite tai
HAHAHAHAHA
Man labai patinka žaidimas, bet ar galite pataisyti šiek tiek daugiau žaidimo. Kai paspaudžiu mygtuką, kuris verčia paleisti žaidimą, žaidimas neveiks: (Prašau pataisyti tai
1.Labai sunkiai valdomas telefonu 2.Negaliu iki gyvos galvos sugalvoti kaip nulipti nuo arklio 3.į mielą ir rožinę mergaitę🤮 4.žaidimas prasideda ir tavo ranka jau pilna 5.galima įdėti Jis yra inventoriuje, bet jis vis grįžta atgal. Apskritai rekomenduoju besilaukiančioms mažoms, jautrioms mergaitėms, kurios mėgsta rožinę spalvą ir vienaragius Jei ne, neatsisiųskite
Šis žaidimas yra tiesiog leidžiamas be „Wi-Fi“, manau, kad šis žaidimas yra geras, jei leidžiamas „Wi-Fi“, bet jis vis tiek yra šaunus žaidimas ir yra kaip „jumpscare“ pridėjimas:/ Manau, kad jie turėtų jį pašalinti, nes jis neatsiranda, ir aš jo nekenčiu.
Gerai, kad aš nemėgstu rožinės spalvos dalykų, bet mano būdas pasiekti paprastą minecraft tą patį, bet su mielu rožiniu atspalviu
Aš tai žinojau iš vaizdų, šis žaidimas yra „Minecraft 0.10.0“ (arba senesnė) versija. Tai pažodžiui modifikuota senoji „Minecraft“ versija su daugybe skelbimų ir tinkintos tekstūros paketu. Nežinau, kaip žmonės to nepastebėjo. Elementų pavadinimai taip pat yra vienodi, tai akivaizdus apiplėšimas. 👎👎
Tai tikrai graži programa, kaip ir „Minecraft“, bet yra tiek daug skelbimų, kad tiek daug pinkkkkkk....... Išspręskite šią skelbimo problemą, plz.................Duosiu penkias žvaigždutes, plz pataisykite Adddd.... problema. Man atrodė, kad atsiliepimai yra tik iš skelbimų
Sveiki, labai patinka šis žaidimas, bet yra kažkas, ką galite pataisyti. Man nepatinka, kad jame yra priedų, nes naktį priedai jus nužudo, kai yra minios, pataisykite tai.
Šis žaidimas.. galimas labai gerai, bet galiu pasakyti, kad gali pasirodyti kai kurie skelbimai ir tai šiek tiek labiau erzina, kad ten yra pabaisos, kurios, kai ateina naktis, trukdo man, kai statau savo namą prie ežero.
Puiku, kad veikia! Būčiau dėkingas, jei tai būtų nauja minecraft versija. Taip pat žmonėms, galvojantiems, ar tai saugu, ar ne, manau, kad tai saugu, manau, kad jis neveikia kai kuriuose įrenginiuose. Kelis kartus nuskaitau savo telefoną, vis tiek jokių problemų!
kai bandau įkelti į savo pasaulį, jis tiesiog užšąla ir mano telefoną užkrėtė virusu, jis mane taip pat labai išmuša, ir daugelis kitų, todėl jūs neturėtumėte gauti šio žaidimo, jis taip pat gali bandyti nulaužti jūsų telefoną, nes jie neturėtų prašyti pamatyti jūsų nuotraukos ir užpildai.. (ir taip, aš redagavau didžiąją dalį)
Aš nekenčiu šio žaidimo, tai gana miela Minecraft vizija, bet jame yra daug skelbimų, jis visada pasirodo per 2–3 minutes, todėl nekenčiu šio žaidimo 😅😅😒
Pirmą kartą žaisdamas šį žaidimą skiriu 3 žvaigždutėmis prieš tai buvo siaubinga.bet jis buvo patobulintas.bet vienas iš mano nusiskundimų yra tai, kad skelbimas pasirodo kas penkias minutes. Bet žaidimas buvo geras, bet vis tiek reikia daug patobulinti .Ir šis žaidimas yra labai artimas minecraft.ir aš norėčiau, kad galėčiau statyti danguje.
Blogiausias visų laikų žaidimas! NEGALIU NET STATYTI IR. KIEKVIENĄ KARTĄ, KAI ĮKELIAU, SKELBIMAI! 2× Taigi, prašau, sutvarkykite savo žaidimą, o jūs net negalite žinoti, kas yra, ir net nėra kitokio biomo, nei deserto biomas, sutvarkykite savo žaidimą ir kodėl netgi vadinate jį KawaiiWorld - geriausias žaidimas?!
Man tai patinka. Daug žaidžiu, bet man nepatinka skelbimai, o kai kuriais atvejais jis neveikia, bet tai nėra gerai, aš turiu sukurti šaunių naujų namų ir man patinka kawai daiktai, jie tikrai mieli, aš rekomenduoju šį žaidimą, jis geras, o ne 4 amžius 5+
😲🥰👮😅
Šis žaidimas yra geras, bet turi daug priedų. Ir šis žaidimas nekontroliuojamas. Manau, kad šį žaidimą reikia pataisyti.
Vertinu tai 5 žvaigždutėmis ir jie kvaili, tiesiog reikia išjungti internetą ir tai puikus žaidimas, bet reikia pataisyti klaidas
KawaiiWorld आर्केड गेम yomd
MAN MYLIU, todėl vertinu 4 žvaigždutėmis tik 1. Daug skelbimų!! Bet žaidimas toks smagus, kad galite būti kūrybingi♡
Sąžiningai, „Tai šauni ir graži programa!!! Bet erzina tai, kad skelbimai vis pasirodo! Aš tikrai nekenčiu žaidimo, bet tikrai ne... pažiūrėkite į jų įkainius, problema yra Reklamos! Tai taip erzina!!! Bet aš myliu šį žaidimą. Jis toks kawaii ir tai vadinama "Programa yra Kawaii, todėl ji turi būti"KAWAII pasaulis"" Ir tai, tikiuosi, jums patinka šis žaidimas, bet jame daug skelbimų, bet jis toks gražus ir dėkinga programa. Man tai labai patinka, atrodo kaip „Kawaii Craft“ (Kawaii Minecraft) Bet daug skelbimų❤...
KawaiiWorld Arcade edj
Kai pirmą kartą žaidžiu šį žaidimą, man jis patinka, bet noriu ir toliau žaisti, dabar tai tik minecraft išplėšimas. Minecraft yra geriau, kad lava atrodo sena, šis žaidimas bjauriai pasitaiko, pavyzdžiui, neleidžia žaisti🙄 😠😡🤬 Prašau atnaujinti kaip minecraft, pažadu duosiu penkis ir ištaisysiu trikdžius, išjunkite šį žaidimą, blogai, kai įdėsite kitą žaidimą, įdėsiu 5, jei išjungsite šį žaidimą ir sukursite kitą 😝
KawaiiWorld Arkádové cgnv
2 Player games : the Challenge Аркаде dunv
Programa buvo puiki iš pradžių, bet tada, kai norėjau atidaryti daugiau programų, įskaitant kawaii world, mano kompiuteris neveiks, o jei norėjau naudoti kawaii world, jis man neleis, jei atidarysiu daugiau čiaupų ar programų.
oml... Aš skyriau 1 žvaigždutę dėl visų skelbimų!!!! Aš tiesiog žaidžiau išlikimu ir kiekvieną kartą, kai plaukdavau prie kažko, pasirodys reklama ir aš mirsiu!! Nešvaistykite savo brangaus laiko šiam žaidimui, jo ŠIukšlė!
Kai pirmą kartą jį atsisiunčiau, man net neleido žaisti, jame yra skelbimų, o aš tiesiog rekomendavau kitą žaidimą, tai kartais smagu