(Android/iOS) DC Legends: Fight Superheroes oszukuje nieskończone klejnoty
Feb 4, 2022 20:35:50 GMT -5
Post by ehdaromuti on Feb 4, 2022 20:35:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Promocje cyfrowe na gry PC, PS, Xbox, Nintendo ... - Łowcy Gier
Gdyby tylko konsekwentnie łączyło się z Internetem. Ta gra ma problemy z łącznością, w przeciwnym razie jest to bardzo dobra gra. Należy również pamiętać, że wykorzystuje około 2,5 GB danych i nadal będzie pobierać nowe treści.
Nie możesz załadować gry, którą próbowałem, ale to nie działa, przynajmniej możesz dostać batmana za darmo
Dobra gra, ale ta optymalizacja jest okropna.
Takie DC Legends, że postacie przez gre są wymyślone niepolecam!😑
Chciałbym tę grę bardziej, gdyby tak często się nie zawieszała. 😟 Mam kilka takich gier i żadna z nich nie ma tego problemu.
Świetny początek, świetna zabawa, tak trzymaj
W grze są za małe limity na misje odpowiadać bohaterów. nie polecam.
Model gry w bzdury
Й Hhg P
LEGO Batman 2: DC Super Heroes Steam Key GLOBAL - G2A
Dick grayson
po tutorialu gra stanęła. nic nie działa. żenada.
Jeśli jesteś fanem DC Comics, gorąco polecam tę grę. Turowa rozgrywka strategiczna jest bardzo przyjemna i wymagająca, a także umożliwia tworzenie idealnych pojedynków z wrogiem. BARDZO duża lista do odblokowania i użycia i wciąż rośnie. Jestem podekscytowany tym, co może przynieść przyszłość tej gry!
Najlepsza gra świata, która jest bez płatna
Naprawdę świetnie, to jest strategiczne i bardzo trudne, moim problemem jest to, że wielu bohaterów jest niedocenianych i nie nadają się na farmy, a także nie mają szans w sklepie, więc chciałbym, żeby byli plss... Ale all-in -Cała ta gra jest najlepszą grą mobilną DC!
Byłem bardzo podekscytowany, że mogę w to zagrać, ale okazało się, że jest błąd w Sony Xperia, który na pierwszym ekranie, na którym ma odbywać się rozmowa, nic nie jest wyświetlane i nie pozwala mi kontynuować. Bardzo rozczarowany
Widzisz, rozgrywka jest dobra, fabuła nie jest zła. Ale nigdy nie mogę przekroczyć pierwszych kilku minut gry. Przejdziesz przez samouczek, a gra załaduje się WIEKÓW. I mam na myśli, że trwa to wieczność. Chciałbym dostać się do tej gry, ale po prostu nie jest to warte czasu. Polecam jednak "Star Wars Galaxy Of Heroes" teraz nie jest idealny. Ale to DUŻO lepsze niż to.
Łukasz Kowalczuk
Trochę fajne ale ciągle mi się to zacina
DC Legends: Fight Superheroes Rollenspel bypo
Gra wszystko ładnie działa ale sam gameplay jest bez sensu
Kto gra ? Zapraszamy do klanu MADE IN POLAND
DC Legends: Fight Superheroes பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hyeb
Gra co jakiś czas się zamyka. Ale poza tym jest naprawdę fajnie! Czysta różnorodność bohaterów jest po prostu niesamowita! Rozgrywka przypomina Marvel Strike Force. I to dobrze! Osobiście zawsze chciałem mieć taką grę! 5\5 gwiazdek. Absolutnie polecam.
Super gra. Prawie brak reklam.
Niesamowita gra. Ale jeden problem nie mamy zbyt wiele, aby wyrównać nasze postacie, a wróg nas zabił, więc to jest moja prośba, proszę ją poprawić. Odinstalowałem grę, ale ty ją ulepszysz, więc zainstaluję grę ponownie.
DC Legends:正義のためのバトル ロールプレイング xtra
DC Legends: Fight Superheroes رول پلیئنگ bjgs
Fajna gra, która wymaga ogromnego, nowoczesnego remontu, a może wyjdzie z sequelem. mechanika jest trochę podstawowa, nie warta 3 gigabajtów pamięci.
DC Legends: Battle for Justice - Czy warto zagrać w tę grę? Dowedz się tego z naszej recenzji!
Jego usterka. Przejście od jednej rzeczy do następnej może zająć trochę czasu. Aby dostać się gdziekolwiek, musisz kupić ulepszenia. Nie warte. Kontrole są tajemnicze. Nie mogę powiedzieć, dlaczego jedna postać jest tak zajęta. Nie mogę powiedzieć, dlaczego za każdym razem grasz według określonego wzoru. Nie wiem, co się dzieje. Jestem fanem tego gatunku (w szczególności DC) i jestem rozczarowany.
Build a roster of your favorite DC superheroes and battle opponents ... intriguing single player was cut from the Android and iOS versions.
Gra jest fajna, ale po dzisiejszej aktualizacji działa bardzo wolno. Nie mogę grać. Musisz to naprawić. Galaxy s4
Błąd, brak synchronizacji...
Zbyt wiele funkcji oszukiwania 😠😠😠!!! Umiejętności nie działają wiele razy, odświeżanie nie działa, gdy zaczynasz wygrywać, jakoś pokazuje, że połączenie internetowe jest złe i prosi o restart, co oczywiście dyskwalifikuje zwycięski mecz. Powinniście się wstydzić deweloperzy. Powinno być bardziej sprawiedliwe. Równie dobrani przeciwnicy powinni być dawani w PvP, a wszystkie umiejętności powinny działać idealnie. Czerwone alerty powinny oferować wszystkie rodzaje fragmentów bohaterów, a nie tylko niektóre z nich.
Dlaczego ziemia w czerwonym alarmie kręci się w złym kierunku?
Gra jest przekozacka jest tu mój bohater i moja ulubiona firma z filmami tylko tyle polecam
Nowy fragment rozgrywki z LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Cooking Max: Cooking Games Arkādes spēles fgnt
DC Legends: Superhelden Kampf Rollenspiele emby
Niestety nie mogę dać nic niższego niż 1 gwiazdka. Ale ta gra jest absolutnym śmieciem, a wraz z nią sprowadza nazwę. To pełna wygrana w grze. Jeśli właśnie pobrałeś grę i przegapiłeś wydarzenie, szkoda. Pobrałem grę kilka tygodni po ogłoszeniu Nightwinga i nie miałem innej okazji, aby go zdobyć. Teraz mam tylko 1/45 szansy na zdobycie fragmentów bohatera jednej postaci. Więc nawet nie rozumiem postaci. Co za kompletne oszustwo i strata czasu.
DC Legends: Fight Superheroes રોલ પ્લેઇંગ efft
W zeszłym tygodniu udało mi się załadować grę tylko raz. Próbowałem go odinstalować i ponownie zainstalować, ale gra nie ładuje się poprawnie. Mam nadzieję, że wkrótce zostanie to naprawione.
Oto kolejna gra typu pay ro win, w której płacisz za postacie, upewniając się, że nie masz szans na dobre wyniki bez wydawania ton gotówki na SZANSĘ na uzyskanie dobrej postaci. Trzymaj się z daleka, chyba że masz setki dodatkowej gotówki. Ale wygląda ładnie i jest łatwy do grania.
Czy spoko
Gra zawiesza się po wprowadzeniu
Póki co nie narzekam. Zagrać warto
Gra się nawet nie załadowała
Świetna gra ogólnie. Szkoda tylko, że nie ma sposobu, aby zobaczyć, co robią różne cechy gry. Ile leczenia robi naprawa, co wpływa na intelekt itp. Staje się grindy, ale tego można się spodziewać w grze takiej jak ta. Świetna robota w walce.
Do zabicia nudy moze być
dobra
Aplikacja nie działa z androidem 8.1, spędziłem na niej dużo tijme i teraz po aktualizacji systemu nie mogę w nią grać